Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Devi Manual - Mangan Turu Bae

Lirik Lagu Mangan Turu Bae - Devi Manual

Kang...
Ndi sih tanggung jawabe
Sampean sih dadi laki
Ning rabi ora nafkahi

Kang...
Aja enak ngawini bae
Anak sampean wis gede
Santer pisan ning jajane

Reff:

Usaha kang coba usaha
Masa saban dina mangan turu bae...
Mekaya kang coba mekaya
Luruh kanggo kebutuhan rumah tangga...

Beras wis langka
Celengan gah wis langka
Sukiki bocah bakale mangan apa...

Kang...
Aja enak ngawini bae
Anak sampean wis gede
Santer pisan ning jajane

Reff:

Usaha kang coba usaha
Masa saban dina mangan turu bae...
Mekaya kang coba mekaya
Luruh kanggo kebutuhan rumah tangga...

Beras wis langka
Celengan gah wis langka
Sukiki bocah bakale mangan apa...

Kang...
Ndi sih tanggung jawabe
Sampean sih dadi laki
Ning rabi ora nafkahi

Kang...
Aja enak ngawini bae
Anak sampean wis gede
Santer pisan ning jajane
Labels: Devi Manual, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Devi Manual - Mangan Turu Bae. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Devi Manual - Mangan Turu Bae"

Back To Top