Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Yoshica Komara - Wadon Anyar


Lirik Lagu Tarling Wadon Anyar - Yoshica Komara

Tek tunggu seminggu langka kabare
Diinbox ning BBM ya ceklis bae
Sampe sewulan ngadang ngadang kakang
SMS ditelepon langka jawabane...

Ning endi anane kakang
Kien ana ning endi
Kula pegel gulati rasa prustasi...

Seminggu sewulan langka kabare...

Reff:
Ngrungu ana kabar
Yen kakang ning kana
Wis duwe wadon maning
Sing anyar...

Ana kabar bebja
Yen kakang ning kana
Wis duwe gendakan
Maning...

Kula ditinggal ngloyong bae
Wis wareg wis bosen
Kula ditinggal aken...

Sampe sewulan ngadang ngadang kakang
SMS ditelepon langka jawabane...

Ning endi anane kakang
Kien ana ning endi
Kula pegel gulati rasa prustasi...

Seminggu sewulan langka kabare...

Reff:
Ngrungu ana kabar
Yen kakang ning kana
Wis duwe wadon maning
Sing anyar...

Ana kabar bebja
Yen kakang ning kana
Wis duwe gendakan
Maning...

Kula ditinggal ngloyong bae
Wis wareg wis bosen
Kula ditinggal aken...

Tek tunggu seminggu langka kabare
Diinbox ning BBM ya ceklis bae
Sampe sewulan ngadang ngadang kakang
SMS ditelepon langka jawabane...

Ning endi anane kakang
Kien ana ning endi
Kula pegel gulati rasa prustasi...

Seminggu sewulan langka kabare...
Labels: Lirik Lagu, Yoshica Komara

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Yoshica Komara - Wadon Anyar. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Yoshica Komara - Wadon Anyar"

Back To Top