Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Reva Fadia S - Tobat Sanga Likur


Lirik Lagu Tarling Tobat Sanga Likur - Reva Fadia S

Kesandung ning rerata
Ibarate rumah tangga lan sampean
Hancure kasih sayang
Akibat kula demen wong liyan...

Ra kurang sandang lan pangan
Tingkah kula mengkelaken wong lanang
Bli kuat godaan
Akhire rumah tangga pisahan...

Kesandung ning rerata...

Reff:
Kula rela metu awak abang
Sampe pisah karo sampean
Ketuwon batin kula ketuwon
Ngaboti lanang durung kelakon...

Sekien kula keduhung
Duh kakang njaluk ampun
Njaluk ampuunn...
Tobat Sanga Likur...

Ra kurang sandang lan pangan
Tingkah kula mengkelaken wong lanang
Bli kuat godaan
Akhire rumah tangga pisahan...

Kesandung ning rerata...

Reff:
Kula rela metu awak abang
Sampe pisah karo sampean
Ketuwon batin kula ketuwon
Ngaboti lanang durung kelakon...

Sekien kula keduhung
Duh kakang njaluk ampun
Njaluk ampuunn...
Tobat Sanga Likur...

Kesandung ning rerata
Ibarate rumah tangga lan sampean
Hancure kasih sayang
Akibat kula demen wong liyan...

Ra kurang sandang lan pangan
Tingkah kula mengkelaken wong lanang
Bli kuat godaan
Akhire rumah tangga pisahan...

Kesandung ning rerata...
Labels: Lirik Lagu, Reva Fadia S

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Reva Fadia S - Tobat Sanga Likur. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Reva Fadia S - Tobat Sanga Likur"

Back To Top