Lirik Lagu Refan Romeo - Pengen Nduweni

Lirik Lagu Tarling Pengen Nduweni - Refan Romeo

Semene kakang emane
Lan uga sayang
Pasrah ati ning cintane
Lan kasih sayang...

Tulung aja akeh lewa
Kakange cinta
Najan sering dilelara
Kakang nerima...

Pengen dadi sawiji pengen bareng jalani
Pengen sing pengertian...
Saling janji setia uga saling nerima
Urip bareng loroan...

Semene kakang emane
Lan uga sayang
Pasrah ati ning cintane
Lan kasih sayang...

Ati wis kekunci
Ora bakal ngingkari
Janji mung sawiji
Ora arep nyakiti...

Semene kakang emane
Lan uga sayang
Pasrah ati ning cintane
Lan kasih sayang...

Kakang wis eman lan sayang
Pasrah ati tekad ati
Bli sabar pengen nduweni...

Aja gampang ingkar ning janji
Janji cintane
Bakal njaluk buktine
Ngomonga bae...

Pengen dadi sawiji pengen bareng jalani
Pengen sing pengertian...
Saling janji setia uga saling nerima
Urip bareng loroan...

Semene kakang emane
Lan uga sayang
Pasrah ati ning cintane
Lan kasih sayang...

Semene kakang emane
Lan uga sayang
Pasrah ati ning cintane
Lan kasih sayang...

0 Response to "Lirik Lagu Refan Romeo - Pengen Nduweni"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel