Lirik Lagu Ayu Zuanita - Kepalang Demen

Lirik Lagu Tarling Kepalang Demen - Ayu Zuanita

Kepalang demen
Terlanjur cinta
Karo sampean
Pujaan jiwa...

Bokat takdire
Nasibe kula
Najan diwayu
Kula nerima...

Rumasa kulane rumasa
Ndemeni sing wis duwe keluarga...

Kepalang demen....

Reff:
Ora perduli
Omongane tangga
Enak blenak
Mader kula sing nyangga...

Kulane demen
Sampe setengah mati
Najan sampean
Wong wis duwe rabi...

Wis kepalang demene
Wis terlanjur segalane
Senajan dadi rabi enome...

Bokat takdire
Nasibe kula
Najan diwayu
Kula nerima...

Rumasa kulane rumasa
Ndemeni sing wis duwe keluarga...

Kepalang demen....

Reff:
Ora perduli
Omongane tangga
Enak blenak
Mader kula sing nyangga...

Kulane demen
Sampe setengah mati
Najan sampean
Wong wis duwe rabi...

Wis kepalang demene
Wis terlanjur segalane
Senajan dadi rabi enome...

Kepalang demen
Terlanjur cinta
Karo sampean
Pujaan jiwa...

Bokat takdire
Nasibe kula
Najan diwayu
Kula nerima...

Rumasa kulane rumasa
Ndemeni sing wis duwe keluarga...

Kepalang demen....

0 Response to "Lirik Lagu Ayu Zuanita - Kepalang Demen"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel