Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Yuliana ZN - Batuk Duwur

Lirik Lagu Tarling Batuk Duwur - Yuliana ZN

Godong buta ditandur ening alas,
Mabuk cinta batuk duwure panas..

Duh arjunaku ana ning endi,
Kula pengen diaku rabi..

Pelem bapang diiris ening piring,
Demen lanang wen isih pada mrinding..

Mas rindu-rindu atine malu,
Ati nglamun pengen dicium..

reff:
Cuma bisa seneng ngambung tulisane,
Bagen jarang ketemu karo uwonge..
Rasane kaya netep netep demene..

Bagen kakang tua kula masih enom,
Wong demen ati buta asal kelakon..
Sing penting aja due anak kualon..

Pelem bapang diiris ening piring,
Demen lanang wen isih pada mrinding..

Mas rindu-rindu atine malu,
Ati nglamun pengen dicium..

reff:
Cuma bisa seneng ngambung tulisane,
Bagen jarang ketemu karo uwonge..
Rasane kaya netep netep demene..

Bagen kakang tua kula masih enom,
Wong demen ati buta asal kelakon..
Sing penting aja due anak kualon..
Labels: Lirik Lagu, Yuliana ZN

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Yuliana ZN - Batuk Duwur. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Yuliana ZN - Batuk Duwur"

Back To Top