Lirik Lagu Yola Kamplong - Lotek Bongko

Lirik Lagu Tarling Lotek Bongko - Yola Kamplong

Gara gara wong lanang
Langka tanggung jawabe
Duwe rabi ora nyukupi
Bisane cuma nyakiti...

Wong wadon dadi korban
Nyukupi kewajiban
Pengen duwe rabi loro
Rabi siji dagang lotek bongko...

Gara gara wong lanang...

Reff:
Dasare wong lanang ora duwe isin
Duwe rabi masih pengen kawin
Ora mikiri ning masa depan
Bli melas ning keturunan...

Apa ora duwe wirang
Anak akeh saban egang

Wong wadon dadi korban
Nyukupi kewajiban
Pengen duwe rabi loro
Rabi siji dagang lotek bongko...

Gara gara wong lanang...

Reff:
Dasare wong lanang ora duwe isin
Duwe rabi masih pengen kawin
Ora mikiri ning masa depan
Bli melas ning keturunan...

Apa ora duwe wirang
Anak akeh saban egang

Wong wadon dadi korban
Nyukupi kewajiban
Pengen duwe rabi loro
Rabi siji dagang lotek bongko...

0 Response to "Lirik Lagu Yola Kamplong - Lotek Bongko"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel