Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Yola Kamplong - Lotek Bongko

Lirik Lagu Tarling Lotek Bongko - Yola Kamplong

Gara gara wong lanang
Langka tanggung jawabe
Duwe rabi ora nyukupi
Bisane cuma nyakiti...

Wong wadon dadi korban
Nyukupi kewajiban
Pengen duwe rabi loro
Rabi siji dagang lotek bongko...

Gara gara wong lanang...

Reff:
Dasare wong lanang ora duwe isin
Duwe rabi masih pengen kawin
Ora mikiri ning masa depan
Bli melas ning keturunan...

Apa ora duwe wirang
Anak akeh saban egang

Wong wadon dadi korban
Nyukupi kewajiban
Pengen duwe rabi loro
Rabi siji dagang lotek bongko...

Gara gara wong lanang...

Reff:
Dasare wong lanang ora duwe isin
Duwe rabi masih pengen kawin
Ora mikiri ning masa depan
Bli melas ning keturunan...

Apa ora duwe wirang
Anak akeh saban egang

Wong wadon dadi korban
Nyukupi kewajiban
Pengen duwe rabi loro
Rabi siji dagang lotek bongko...
Labels: Lirik Lagu, Yola Kamplong

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Yola Kamplong - Lotek Bongko. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Yola Kamplong - Lotek Bongko"

Back To Top