Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Tarling Rudy Setro - Nerima Keputusane

Lirik Tarling Nerima Keputusane - Rudy Setro

Nerima keputusane demi cinta
Tanpa niat sun arep gawe sulaya
Ning batin sunya sirna demi kasih tercinta
Netes getih perlaya kakang rela

Cinta suci ning ati wis teguh kepatri
Senajan akeh wadon lian ngeledi
Tapi saiki sirna sampe manjing penjara
Nerima keputusan duh lara

Sedih sepi ning terali wesi
Durung sepira nyangga larane cinta

Netes banyu mata ning jero bui
Kaya bumi sun bli duwe genah
Sun tetep dedonga senok sing bahagia
Kelakon karo pihak ketiga

Cinta suci ning ati wis teguh kepatri
Senajan akeh wadon lian ngeledi
Tapi saiki sirna sampe manjing penjara
Nerima keputusan duh lara

Sedih sepi ning terali wesi
Durung sepira nyangga larane cinta

Netes banyu mata ning jero bui
Kaya bumi sun bli duwe genah
Sun tetep dedonga senok sing bahagia
Kelakon karo pihak ketiga

Nerima keputusane demi cinta
Tanpa niat sun arep gawe sulaya
Ning batin sunya sirna demi kasih tercinta
Netes getih perlaya kakang rela
Labels: Lirik Lagu Tarling, Rudy Setro

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Tarling Rudy Setro - Nerima Keputusane. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Tarling Rudy Setro - Nerima Keputusane"

Back To Top