Lirik Lagu Tarling Rudy Setro - Nerima Keputusane

Lirik Tarling Nerima Keputusane - Rudy Setro

Nerima keputusane demi cinta
Tanpa niat sun arep gawe sulaya
Ning batin sunya sirna demi kasih tercinta
Netes getih perlaya kakang rela

Cinta suci ning ati wis teguh kepatri
Senajan akeh wadon lian ngeledi
Tapi saiki sirna sampe manjing penjara
Nerima keputusan duh lara

Sedih sepi ning terali wesi
Durung sepira nyangga larane cinta

Netes banyu mata ning jero bui
Kaya bumi sun bli duwe genah
Sun tetep dedonga senok sing bahagia
Kelakon karo pihak ketiga

Cinta suci ning ati wis teguh kepatri
Senajan akeh wadon lian ngeledi
Tapi saiki sirna sampe manjing penjara
Nerima keputusan duh lara

Sedih sepi ning terali wesi
Durung sepira nyangga larane cinta

Netes banyu mata ning jero bui
Kaya bumi sun bli duwe genah
Sun tetep dedonga senok sing bahagia
Kelakon karo pihak ketiga

Nerima keputusane demi cinta
Tanpa niat sun arep gawe sulaya
Ning batin sunya sirna demi kasih tercinta
Netes getih perlaya kakang rela

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Rudy Setro - Nerima Keputusane"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel