Lirik Lagu Shanty Revaldy - Gagal Hubungan

Lirik Lagu Tarling Gagal Hubungan - Shanty Revaldy

Lawase demenan karo sampean
Tapi akhire putus ning dalan
Sing ora tek sangka ora tek duga
Ternyata sampean gawe lelara...

Padahal bengene janji setia
Bli bakal arep gawe sulaya
Kula wis pasrah jiwa lan raga
Tapi buktine gawe kecewa...

Reff:
Gagale hubungane kula
Karo sampean
Mung cuma karena fitnahan
Serta hasutan...

Demene kula ning sampean
Bli ketulungan
Tetepi sekien akhire
Tinggal kenangan...

Padahal bengene janji setia
Bli bakal arep gawe sulaya
Kula wis pasrah jiwa lan raga
Tapi buktine gawe kecewa...

Reff:
Gagale hubungane kula
Karo sampean
Mung cuma karena fitnahan
Serta hasutan...

Demene kula ning sampean
Bli ketulungan
Tetepi sekien akhire
Tinggal kenangan...

Lawase demenan karo sampean
Tapi akhire putus ning dalan
Sing ora tek sangka ora tek duga
Ternyata sampean gawe lelara...

Padahal bengene janji setia
Bli bakal arep gawe sulaya
Kula wis pasrah jiwa lan raga
Tapi buktine gawe kecewa...

0 Response to "Lirik Lagu Shanty Revaldy - Gagal Hubungan"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel