Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Esta Joss Feat Ekha Melati - Bubur Uyah

Lirik Lagu Tarling Bubur Uyah - Esta Joss Feat Ekha Melati

Pr:
Sucine sayang lan cinta
Tulus niate kula nrima digawa mlarat
Nrima digawa susah
Najan mangan karo bubur lan uyah...

Lk:
Segede gunung cintane
Sejero lautan sayange
Cinta kakang bli bakal dibagi mana mene
Najan rangda lan prawan ngawe ngawe ..

Pr:
Cinta kula suci
Bli bakal hianati
Arep setia ning kakang siji
Sampe tekang mati...

Lk:
Kita pada demene
Kita pada sayange
Arep setia suka lan dukane
Waras lan larane...

Lk:
Segede gunung cintane
Sejero lautan sayange
Cinta kakang bli bakal dibagi mana mene
Najan rangda lan prawan ngawe ngawe ..

Pr:
Cinta kula suci
Bli bakal hianati
Arep setia ning kakang siji
Sampe tekang mati...

Lk:
Kita pada demene
Kita pada sayange
Arep setia suka lan dukane
Waras lan larane...

Pr:
Sucine sayang lan cinta
Tulus niate kula nrima digawa mlarat
Nrima digawa susah
Najan mangan karo bubur lan uyah...

Lk:
Segede gunung cintane
Sejero lautan sayange
Cinta kakang bli bakal dibagi mana mene
Najan rangda lan prawan ngawe ngawe ..
Labels: Ekha Melati, Esta Joss, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Esta Joss Feat Ekha Melati - Bubur Uyah. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Esta Joss Feat Ekha Melati - Bubur Uyah"

Back To Top