Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Dian Anic - Langit Biru

Lirik Lagu Langit Biru - Dian Anic



Ora pernah disangka
Ora pernah diduga
Sampeyan kien dusta
Gawe lelara...

Bengen kula dipuja
Kula dimanja-manja
Nang apa kien tega
Mutus aken cinta...

Ka..kang.. Apa kelalen..
Sumpah sampeyan..
Ning waktu bengen..

Jan..ji.. Semanis madu
Nyatane pait.. Kaya empedu..
Langit biru ketutup awan
Ati kelayu.. Karena sampeyan..

Bengen kula dipuja
Kula dimanja-manja
Nang apa kien tega
Mutus aken cinta...

Ka..kang.. Apa kelalen
Sumpah sampeyan..
Ning waktu bengen

Janji.. Semanis madu
Nyatane pait.. Kaya empedu..
Langit biru ketutup awan
Ati kelayu.. Karena sampeyan..

Ora pernah disangka
Ora pernah diduga
Sampeyan kien dusta
Gawe lelara...
Labels: Dian Anic, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Dian Anic - Langit Biru. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Dian Anic - Langit Biru"

Back To Top