Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Nunung Alvi - Nunggu Dudane

Lirik Lagu Nunggu Dudane - Nunung Alvi

Kuwayang yen bli kelakon
Turun tangis batin sun ketuwon
Inget bae ning emane
Inget bae,, kasih sayange,,,

Duh sayang wis duwe rabi
Tapi priben, sun bli bisa lali
Kaya kaya mending mati
Yen kula bli dadi sawiji

Sumpah ning batin
Yen kula bli dadi kawin~
Tekade ngati
Ora bakal luru ganti,,

Sumpah wis janji
Arep sehidup semati~
Seneng lan sedih
Bareng bareng di lakoni

Jambu alas, manis rasane
Bagen lawas sun, arep nunggu dudane

Duh sayang wis duwe rabi
Tapi priben, sun bli bisa lali
Kaya kaya mending mati
Yen kula bli dadi sawiji

Sumpah ning batin
Yen kula bli dadi kawin~
Tekade ngati
Ora bakal luru ganti,,

Sumpah wis janji
Arep sehidup semati~
Seneng lan sedih
Bareng bareng di lakoni

Jambu alas, manis rasane
Bagen lawas sun, arep nunggu dudane

Kuwayang yen bli kelakon
Turun tangis batin sun ketuwon
Inget bae, ning emane
Inget bae kasih sayange
Labels: Lirik Lagu, Nunung Alvi

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Nunung Alvi - Nunggu Dudane. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Nunung Alvi - Nunggu Dudane"

Back To Top