Lirik Lagu Nunung Alvi - Nunggu Dudane

Lirik Lagu Nunggu Dudane - Nunung Alvi

Kuwayang yen bli kelakon
Turun tangis batin sun ketuwon
Inget bae ning emane
Inget bae,, kasih sayange,,,

Duh sayang wis duwe rabi
Tapi priben, sun bli bisa lali
Kaya kaya mending mati
Yen kula bli dadi sawiji

Sumpah ning batin
Yen kula bli dadi kawin~
Tekade ngati
Ora bakal luru ganti,,

Sumpah wis janji
Arep sehidup semati~
Seneng lan sedih
Bareng bareng di lakoni

Jambu alas, manis rasane
Bagen lawas sun, arep nunggu dudane

Duh sayang wis duwe rabi
Tapi priben, sun bli bisa lali
Kaya kaya mending mati
Yen kula bli dadi sawiji

Sumpah ning batin
Yen kula bli dadi kawin~
Tekade ngati
Ora bakal luru ganti,,

Sumpah wis janji
Arep sehidup semati~
Seneng lan sedih
Bareng bareng di lakoni

Jambu alas, manis rasane
Bagen lawas sun, arep nunggu dudane

Kuwayang yen bli kelakon
Turun tangis batin sun ketuwon
Inget bae, ning emane
Inget bae kasih sayange

0 Response to "Lirik Lagu Nunung Alvi - Nunggu Dudane"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel