Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Dian Anic - Jurang Jero


Lirik Lagu Jurang Jero - Dian Anic

Gunung duwur ditanjaki
Jurang jero ditenjogi
Alas rengit dianjingi
Usaha kepengen luwih...

Kadang sering tetangisan
Wong mlarat rasa kangelan
Grentese ning jero dada
Yen anak wis jaluk blanja...

Arep utange ning sapa...

Reff:

Enteng kecape
Abot nyanggane
Wong rumah tangga
Gede tanggung jawabe...

Bli wedi lara
Bli wedi pati
Sing diwedeni
Anak pada klanti...

Ya gusti paringana rezeki...

Kadang sering tetangisan
Wong mlarat rasa kangelan
Grentese ning jero dada
Yen anak wis jaluk blanja...

Arep utange ning sapa...

Reff:

Enteng kecape
Abot nyanggane
Wong rumah tangga
Gede tanggung jawabe...

Bli wedi lara
Bli wedi pati
Sing diwedeni
Anak pada klanti...

Ya gusti paringana rezeki...

Kadang sering tetangisan
Wong mlarat rasa kangelan
Grentese ning jero dada
Yen anak wis jaluk blanja...

Arep utange ning sapa...

Labels: Dian Anic, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Dian Anic - Jurang Jero. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Dian Anic - Jurang Jero"

Back To Top